Sejem CMT v Stuttgartu vsako leto takoj po novoletnih praznikih odpira vrata v novo sezono karavaninga in turizma. V devetih dneh se vse vrti okoli ene teme: počitnice. Za marsikoga je najboljša oblika počitnic potovanje z avtodomom. Odpelješ se od doma, vidiš veliko krajev in pot je tudi cilj. Sprostitev se začne že pri prvem kilometru.

Priprave za CMT so že v polnem teku. Od sobote, 12. januarja do nedelje, 20. januarja 2019, nas boste našli v dvorani 3 na stojnici B32, kjer bo Niesmann + Bischoff predstavili deset bivalnih vozil. Iskreno vas vabimo, da nas obiščete na razstavnem prostoru, kjer vam bomo predstavili: dva modela Smove, pet modelov Arto in tri modele Flair, na skupaj 810 kvadratnih metrih.

Na podlagi uspešnega modela, Flair 920 EK, bo prvič predstavljen tudi popolnoma nov tloris Flair 880 EK z razširjeno kuhinjsko enoto in novo svetlo pohištveno dekoracijo “Modern Line” v “Verade Oak”. Pokazali vam bomo tudi raznolikost in individualnost vsakega avtodoma Niesmann + Bischoff. Tako v notranjosti kot tudi pri zunanjem izgledu vam ponujamo priložnost za uresničitev vaših individualnih želja. Izbirate lahko med številnimi različicami oblazinjenja, izvedbe pohištva (Modern ali Classic Line), predali v barvi lesa, beli sijajni ali mat beli, osvetljeni dodatki v vratih in pri zadnjem ležišču v barvi trsne ali zelene trave… Kaj pa zunanjost? V kamper-beli barvi ali v celoti pobarvan po vaših željah? Pokazali vam bomo nekaj variant, med ostalim tudi Smove 7.4E v Frozen Red Metallic barvi.

Obiščite nas – dogovorite se za termin: 031 611 804, Tomaž. Veselimo se vašega obiska!

Uporabite možnost nakupa vstopnic preko spleta. Za vstopnico boste prejeli popust v višini 2 €. Pri nakupu vnesite pri Promotion code: “urlaubsmesse”.

AKAR, ADRIA CARAVANING: za vas pišemo, rišemo in razmišljamo… več sorodnih člankov najdeš tukaj.