Nova generacija avtodoma za novo generacijo avtodomarjev

iSmove predstavlja nov koncept bivalnega prostora. Notranjost iSmove-a je moderna in odprta, kar ustvarja občutek prostornosti. Deluje, kot da smo vstopili v večji model vozila. Sam dizajn prostora celo bolj spominja na apartma.

Na trgu je torej popolnoma nov koncept vozila, ki ga lahko pelješ z B kategorijo. Trenutno lahko izbiramo med dvema modeloma dolžine: 6,9 m in 7,3 m. Cenovno dostopen iSmove je pisan na kožo prav vsakemu ljubitelju integriranih vozil.

iSmove- Niesmann+Bischoff-Adria-caravaning

In kako je podjetju Niesmann + Bischoff uspelo zmanjšati težo vozila?

  • Dosledna konstrukcija, 
  • sodobni materiali in
  • številne inovacije so naredile svoje.

Pomenbno je, da iSmove ni izgubil na kakovosti. In tako zaradi kompaktne oblike, ni več govora o stereotipih in kompromisih, ki smo jih bili na tej teži vajeni sprejemati do sedaj. Saj ima vse, kar imajo tudi večji modeli in še več.

Predstavljamo inovativne novosti, nekatere izmed njih je podjetje Niesmann + Bischhoff celo patentiral.

Kompaktno, popolnoma integrirano in zelo inovativno vozilo

Prehod iz zložljive postelje se združi s stropom. In to je le ena izmed sedmih idej, ki jih je proizvajalec iSmove-a zaščitil.

Še eno tako novost najdete v sprednjem delu vozila. Sodoben sedežni prostor ima premično klop. Sprememba pozicije klopi za 90 stopinj omogoča, da se ta sedežni del spremeni v dva dodatna varnostna sedeža s pogledom naprej – tega doslej še nihče od proizvajalcev ni ponudil. To pomeni, da se v iSmove-u lahko varno vozijo štirje ljudje.

iSmove- Niesmann+Bischoff-Adria-caravaning
iSmove- Niesmann+Bischoff-Adria-caravaning

Praktičen, zložen kuhinjski blok prihrani veliko prostora, ko ga ne potrebujemo

Novosti najdemo tudi v kuhinji. Kuhinjsko enoto v iSmove-u je mogoče po potrebi razširiti. Na voljo so raztegljiva deska za rezanje, električna dvižna shrambna omarica s policami ter dodatno razširljiva delovna površina.

iSmove- Niesmann+Bischoff-Adria-caravaning
I smove-Niesmann+Bischoff-Adra-caravaning

Če prostora v kuhanji ne potrebujete, lahko preprosto zložite kuhinjski blok nazaj v kompaktno obliko. In kuhinja je pospravljena. Kuhinja se ponaša še s s kompresorskim industrijskim hladilnikom, prostornine 135 litrov.

Niesmann+Bischoff-iSmove-Adria Caravaning

Tuširanje v svojem avtodomu je carsko

Prhanje v prostorih kopalnice je sedaj preteklost. Le-to je zahtevalo kar nekaj organizacije in dodatnega dela. In kje najdemo tuš kabino v iSmove-u?

Inovacija z drsno steno in pametnim mehanizmom nam pomaga, da na eni površini v vozilu kraljujeta kar dva prostora. Z enostavnim potegom stene v levo ali desno stran, lahko izbiramo med obema. Na ta način lahko prostor v kopalnici optimalno izkoristimo. Po potrebi pa jo umaknemo in polno opravilna tuš kabina, ki ne potrebuje takojšnjega pospravljanja, če želimo spet v kopalnico, je tu. Stene tuša so vodoodporne.

iSmove- Niesmann+Bischoff-Adria-caravaning
iSmove- Niesmann+Bischoff - Adia-caravaning

Spanje vzdolžno je manj moteče za partnerja

iSmove na svoji dolžini omogoča komforno spanje v prijetnem ambientu. Barvni odtenek temno sive skupaj z ambientalnimi lučkami ter dizajnerskim dodatkom na zadnji steni ne daje občutka spanja v avtodomu. Posebnost so tudi akustične stene po celotnem prostoru, ki skupaj s sodobnim ozvočenjem nudijo izvrsten užitek v glasbi.

iSmove- Niesmann+Bischoff-Adria-caravaning

*Model 6,9 E

Niesmann+Bischoff - iSmove 7,3 F-Adria-caravaning

*Model 7,3 F

Cena od 105.271,75 evrov

iSmove je sprva na voljo le v dveh postavitvah: 6,9 E in 7,3 F.
V iSmove 6,9 E sta v zadnjem delu vozila dve ločeni vzdolžni postelji (2,06 x 0,73 in 1,97 x 0,73 metra). Poleg zgornjih visečih omaric je pod vsako posteljo še omarica za obešanje.

iSmove- Niesmann+Bischoff 6,9 E-adria-caravaning

iSmove 7.3 F pa ima zadaj zakonsko posteljo 2,0 x 1,38 metra. Vanjo so spredaj vgrajeni štirje izvlečni predali. Poleg zgornjih visečih omaric ima ob strani še višjo omaro za obešanje. Fronta te omare je oblečena v ogledalo.
Pri obeh modelih se lahko spalnica zapre z drsnimi vrati.

iSmove- Niesmann+Bischoff 7,3 F-Adria-Caravaning

Cene iSmove 6,9 E (model z enojnimi posteljami) se začnejo pri 105.272,00 evrih, različica iSmove 7,3 F (model s zakonsko posteljo) pa od 106.431,00 evrov dalje.

AKAR, ADRIA CARAVANING: za vas pišemo, rišemo in razmišljamo… več sorodnih člankov najdeš tukaj.